Μύκονος - Ληστεία: Θύμα γνωστός επιχειρηματίας, του άρπαξαν ρολόι αξίας 100.000 ευρώ

Μύκονος
Φωτογραφία: Pixabay

Θύμα ληστείας έπεσε γνωστός επιχειρηματίας στη Μύκονο, καθώς δράστες τον γρονθοκόπησαν και του έκλεψαν ρολόι αξίας 103.000 ευρώ. Σύμφωνα με το protothema.gr συμμορία Γάλλων που αρπάζουν ακριβά ρολόγια, φαίνεται να βρέθηκε στο νησί και επιτέθηκε στον άνδρα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού.

Οι αστυνομικές αρχές «χτένισαν» την περιοχή μετά την καταγγελία του θύματος και κατάφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα, να συλλάβουν έναν Γάλλο υπήκοο, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας. Οι υπόλοιποι, εκτιμάται ότι είτε ότι κρύβονται στο νησί, είτε το έχουν εγκαταλείψει ήδη. Το μεσημέρι ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σύρου.

Μύκονος
Φωτογραφία: Unsplash

Το χρονικό της επίθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, βρισκόταν στους Μύλους, όταν ξαφνικά τον πλησιάζουν δύο άτομα που μιλούσαν γαλλικά. Ο ένας σηκώνει το χέρι και του φωνάζει «high 5» αιφνιδιάζοντας τον. Ασυναίσθητα ο επιχειρηματίας, σηκώνει και εκείνος το χέρι του. Δίχως να προλάβει να αντιδράσει, δέχεται την επίθεση από τον δεύτερο δράστη ο οποίος ορμάει πάνω του, αρχίζει να του ρίχνει μπουνιές, την ίδια ώρα που ο συνεργός, αρπάζει το χέρι του επιχειρηματία και κλέβει το ρολόι. 

Να σημειωθεί πως παρόμοιο περιστατικό στο νησί των ανέμων εις βάρος επιχειρηματία σημειώθηκε πριν λίγους μήνες, όταν ληστές επιτέθηκαν σε άνδρα μέσα στο σπίτι του για να του αρπάξουν το ρολόι.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα