Τροχαίο δυστύχημα – Καλαμάτα: Νεκροί δύο νέοι στην άσφαλτο

Η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο νεαρός οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, το οποίο κατέληξε σε μάντρα σπιτιού στον Άγιο Φλώρο Καλαμάτας, είναι η αιτία
–σύμφωνα με τους αστυνομικούς– του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (25/5).

σημείο τροχαίου ατυχήματος
© messinialive

Οι δύο νεαροί φίλοι, συμμαθητές από το σχολείο αλλά και συναθλητές σε ακαδημία του Μελιγαλά, επέστρεφαν από διασκέδαση. Στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας - Μελιγαλά κόπηκε το νήμα της ζωής των δύο νέων ανθρώπων, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του.

Αρχικά, έπεσε πάνω σε μια ελιά και στη συνέχεια κατέληξε στη μάντρα ενός σπιτιού. Ο οδηγός του οχήματος, Γ.Τ., έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο συνοδηγός Β.Δ. απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όμως, τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά, που οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και περίπου μισή ώρα μετά τη διακομιδή του κατέληξε.

Οι οικογένειες των δύο νεαρών ανδρών δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα πως οι άνθρωποί τους δεν βρίσκονται πλέον κοντά τους. Το ίδιο και οι φίλοι τους, οι οποίοι μιλούν για δύο χαμογελαστά παιδιά που δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, δεν είχαν πειράξει ποτέ κανέναν και ήταν αγαπητά σε όσους τους γνώριζαν στον Μελιγαλά.

Το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας Καλαμάτας που διενεργεί τις έρευνες έχει διαπιστώσει πως ο οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπήρξε κάποιο εμπόδιο το οποίο να του έκλεισε τον δρόμο, αλλά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεφύγει της πορείας του.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι νεκροτομές στις σορούς των δύο νεαρών, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει μόλις ληφθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

σημείο τροχαίου ατυχήματος με νεκρούς
σημείο τροχαίου ατυχήματος
σημείο τροχαίου
σημείο τροχαίου ατυχήματος με νεκρούς
© messinialive
σημείο τροχαίου ατυχήματος
© messinialive
σημείο τροχαίου
© messinialive

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα