Ραφήνα: Είχε ξαναπροσπαθήσει ο 48χρονος να απαγάγει τη 13χρονη

Ραφήνα απαγωγέας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος ο οποίος φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του μια 13χρονη στη Ραφήνα, την οποία ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό συνέβη στις 27 Μαΐου, στις 11.15 το βράδυ, στην οδό Αραφήνος και η ανήλικη σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά που επέδειξε, αφού εγκατέλειψε το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε και ζήτησε βοήθεια από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με ταχύτητα από το σημείο.

Η κατάθεση της ανήλικης είναι πραγματικά ανατριχιαστική, αφού περιγράφει πως ο δράστης την πρόσταζε συνεχώς να μπει στο αυτοκίνητό του αλλά και το πόσο τρομοκρατήθηκε όταν κατάλαβε πως ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να κινηθεί ανάποδα με το όχημά του σε μονόδρομο προκειμένου να ικανοποιήσει τον σκοπό του.

Δεύτερη φορά που την ακολούθησε ο 48χρονος

Σύμφωνα με τη 13χρονη, αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα που την ακολουθούσε ο συγκεκριμένος άνδρας με το ίδιο αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί έδειξαν στη μαθήτρια φωτογραφία του συλληφθέντος και εκείνη αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον άνδρα που την καταδίωξε δύο φορές.