Αγία Βαρβάρα: Οικογενειακές διαφορές οδήγησαν στον θάνατο της 64χρονης;

Αγία Βαρβάρα

Τα ίχνη του εν διαστάσει συζύγου της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε αιμόφυρτη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και κατέληξε τα μεσάνυχτα σε νοσοκομείο αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Το θύμα πυροβολήθηκε από όπλο, πιθανόν μικρού διαμετρήματος, σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Την 64χρονη εντόπισαν γείτονές της, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 64χρονη δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Αγία Βαρβάρα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τον σύζυγο της γυναίκας, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό, χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Κατάθεση στους αστυνομικούς έχουν δώσει ήδη τα παιδιά της οικογένειας, γείτονες και άλλα συγγενικά πρόσωπα, τα οποία –σύμφωνα με πληροφορίες– αναφέρουν πως υπήρχαν έντονες προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι.

Αγία Βαρβάρα

Αργότερα, σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροτομή στη σορό της 64χρονης, ενώ αστυνομικοί της Σήμανσης ερευνούν τον τόπο της δολοφονίας, αναζητώντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα