Αγ. Βαρβάρα: Απολογείται αυτή την ώρα ο 76χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Περιπολικό
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στον ανακριτή οδηγείται αυτή την ώρα ο 76χρονος άνδρας που κατηγορείται πως σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Αγία Βαρβάρα. Ο κατηγορούμενος έφτασε συνοδεία αστυνομικής δύναμης στο κτίριο 9 της Εισαγγελίας Αθηνών στην οδό Ευελπίδων. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος έστησε ενέδρα στην εν διαστάσει σύζυγό του και την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και τον θώρακα τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Αν και διακομίστηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο, η 64χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο φερόμενος ως δράστης ομολόγησε την πράξη του και απέδωσε τη δολοφονική επίθεση στη συμπεριφορά της εν διαστάσει συζύγου του, αφού –όπως φέρεται να είπε– δεν ήθελε να επιλυθούν κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν.

Περιπολικό
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως του δημιουργούσε προβλήματα στην καθημερινότητά του, ενώ αρνήθηκε ότι υπήρχαν ανάμεσά τους έντονοι διαπληκτισμοί καθώς και ότι την ξυλοκοπούσε. Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν σε λίγη ώρα εάν ο άνδρας θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι.

Πηγή: kedenews.gr

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα