Γλυκά Νερά - Φίλος 32χρονου: «Δεν θέλω να πω τίποτα, είμαι πολύ θυμωμένος»

Κάρολαιν πιλότος

Απροετοίμαστοι και πλέον σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του 32χρονου με την τροπή που έλαβε τις τελευταίες ώρες η υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Οι γονείς του 32χρονου, οι οποίοι και έχουν τη μικρή Λυδία όλο αυτό το χρονικό διάστημα μένουν στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος τους ήρθε τελευταία φορά σε επαφή μαζί τους την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αλόννησο, προκειμένου να παραβρεθεί στο μνημόσυνο της Καρολάιν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 32χρονος έμενε εκεί, καθώς ήταν γνωστό πως ήθελε να εγκαταλείψει την κατοικία του στα Γλυκά Νερά, μετά τη νύχτα της 11ης Μαΐου.

Καρολάιν και Μπάμπης
Πηγή: Instagram

Λίγο, πριν την ομολογία του 32χρονου πιλότου και αφότου είχε μεταβεί με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, ο τηλεoπτικός σταθμός OPEN επικοινώνησε με στενό φίλο του 32χρονου πιλότου, ο οποίος και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πω τίποτα, είμαι πολύ θυμωμένος. Περιμένω να δω τι θα πει στους αστυνομικούς».

Υπενθυμίζουμε, πως ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Αθηνών, όπου και θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα