Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Θα γαμ… όποιον βρίζει τους ανεμβολίαστους»

Ξεκάθαρη θέση στη διαμάχη εμβολιασμένων και μη έχει πάρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναικός με ένα στόρι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για όσους χλευάζουν τους ανεμβολίαστους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το εμβόλιο, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα και να μην το κάνει. Για εκείνους, όμως, που βρίζουν, λοιδορούν και χλευάζουν τους ανεμβολίαστους, τον επόμενο που θα κάνει κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά θα τον γαμ…ω. Είτε είναι ανώνυμος, είτε επώνυμος!».

Και συμπλήρωσε, μέσω ενός ακόμη στόρι, σε στυλ quote: «Πρωτού αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς και να κουνάς το δάχτυλο, να είσαι βέβαιος/ βέβαιη πως είναι τόσο καθαρό / καθαρή που δεν θα καταλήξεις να στο βάλουν στον κ@λ@.»

Υπενθυμίζεται πως πριν δύο μήνες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αποκαλύψει μέσω instagram πως ο λόγος που δεν θα εμβολιαστεί είναι γιατί δεν θέλει να αλλοιωθεί το DNA του.

Στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε τα εξής:

«Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Πηγή: instagram