O πρίγκιπας Γουίλιαμ εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού

πρίγκιπας Γουίλιαμ
© Twitter

O πρίγκιπας Γουίλιαμ, της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας, εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της νόσου του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσιοποίησε την στιγμή στο Twitter με μια φωτογραφία από το Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου.

Να σημειωθεί επίσης, πως δεν έγινε γνωστό ποιο εμβόλιο του χορηγήθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, επειδή είναι κάτω των 40 ετών πιθανόν να ήταν είτε Pfizer είτε AstraZeneca.

Παράλληλα, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έχει γίνει γνωστό αν εμβολιάστηκε και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Κέιτ Μίντλετον.

Κέιτ και Γουίλιαμ
© Twitter

Η ανάρτηση του

Ο ίδιος με ανάρτηση του στο Twitter γνωστοποίησε το γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έγραψε στο Twitter: «Την Τρίτη έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 . Ευχαριστώ όλους όσοι εργάζονται για το σκοπό αυτό, για όλα όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε».

ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμβολιάστηκε
© Twitter

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε νοσήσει από κορονοϊό τον Απρίλιο, και μάλιστα σοβαρά. Ο ίδιος είχε νοσήσει λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο.

Τότε βέβαια αποφάσισε να το κρατήσει κρυφό για να μην προκαλέσει αναστάτωση στον βρετανικό λαό, όπως ανέφερε στο Reuters ανώνυμη πηγή από το παλάτι του Κένσιγκτον.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προκειμένου να ξεπεράσει την νόσο Covid-19, έλαβε θεραπευτική αγωγή από τους γιατρούς του παλατιού και ακολούθησε τις εντολές της κυβέρνησης. Τέθηκε σε κατ’ οίκον καραντίνα στην εξοχική κατοικία Amner Hall στο Νόρφολκ.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα