Εκκενώθηκε το νότιο Λονδίνο: Δύο οι τραυματίες απ' την επίθεση - δείτε το βίντεο

Το θέμα της ημέρας στο Λονδίνο  και σε ολόκληρη τη Μ. Βρετανία είναι η ένοπλη επίθεση ενός άντρα, με μαχαίρι για την ακρίβεια, σε κεντρικό δρόμο εναντίον πολιτών. Μια τρομοκρατική, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, επίθεση, που, όπως μεταδίδουν νεότερες πληροφορίες, είχε ως αποτέλεσμα δύο τραυματίες.

Όπως μεταφέρουν μάρτυρες στα βρετανικά ΜΜΕ: «Ένας άντρας δέχθηκε πυροβολισμούς από ένοπλους αξιωματικούς στο Streatham. Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι ένας αριθμός ανθρώπων μαχαιρώθηκε», ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία, που ερευνά τι ακριβώς συνέβη με την επίθεση στο Λονδίνο για την οποία γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο.

«Το περιστατικό ανακηρύχθηκε ως συνδεόμενο με την τρομοκρατία», πρόσθεσε στο twitter.

Η περιοχή εκκενώθηκε 

Η περιοχή έχει εκκενωθεί, με απόφαση της αστυνομίας. Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης κυνηγούσε με μαχαίρι πολίτες στην κεντρική οδό, ενώ πίσω του ένας αστυνομικός της ασφάλειας, ντυμένος με πολιτικά ρούχα, τον ακολουθούσε και τον πυροβόλησε πιθανώς 3 φορές.

ΤΙP

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης καθώς και η αστυνομία, με μάρτυρες να αναφέρουν για 9-10 ασθενοφόρα και τους αστυνομικούς να φωνάζουν στους πολίτες να πάνε πίσω.

Στο μεταξύ, βίντεο από το σημείο δείχνει  έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος σε εμπορικό δρόμο και τουλάχιστον δύο ένοπλους αστυνομικούς να προτάσσουν τα όπλα τους πίσω από ένα αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά με τα μπλε φώτα του αναμμένα.