Μεξικό: Χειροπέδες σε 72χρονο κανίβαλο serial killer

Συνελήφθη κανίβαλος στο Μεξικό
© Twitter

Στα χέρια των Αρχών του Μεξικού βρίσκεται πλέον ένας 72χρονος κανίβαλος serial killer. Ειδικότερα, στα ίχνη του 72χρονου οδήγησαν οι σοκαριστικές ανακαλύψεις της αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές στο Κεντρικό Μεξικό ανακάλυψαν στο σπίτι του 72χρονου τα απομεινάρια μιας 34χρονης γυναίκας η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη.

Από την έρευνα προέκυψε πως αυτά ανήκαν στη σύντροφο του 72χρονου κανίβαλου, Ρέινα Γκονζάλεζ (Reyna González).

Εκτός αυτού, οι Αρχές εντόπισαν και κάτι ακόμη πιο φρικιαστικό και αποτρόπαιο: Στο σπίτι του Αντρές Μεντόζα (Andrés Mendoza) βρέθηκαν τμήματα από τις σορούς άλλων οκτώ γυναικών.

ανάρτηση Daily Mail για 72χρονο κανίβαλο στο Μεξικό
© Twitter

Εν συνεχεία, με αφορμή τα ευρήματα, τις εξετάσεις που ακολούθησαν στα τμήματα των σορών και τις σχετικές έρευνες, η Εισαγγελία του Μεξικού εξέφρασε την άποψη πως οι οκτώ αυτές γυναίκες είναι πιθανό να έχουν δολοφονηθεί από τον Αντρές Μεντόζα σε μια περίοδο 20 ετών.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του σταθμού Imagen Television, ο Μεντόζα ομολόγησε πως έχει φάει τμήματα του σώματος των θυμάτων του, ενώ –όπως αναφέρεται επίσης– είχε βιντεοσκοπήσει τους φόνους των γυναικών. Ο εισαγγελέας Dilcya García είναι πεπεισμένος πως μιλάμε για serial killer.

72χρονος κανίβαλος
© Twitter

Το χρονικό εξαφάνισης και δολοφονίας της 34χρονης Ρέινα Γκονζάλεζ  

Οι αστυνομικοί της πόλης Atizapan ερευνούσαν την εξαφάνιση της Ρέινα Γκονζάλεζ, μητέρας δύο παιδιών, όταν ανακάλυψαν τα διαμελισμένα πτώματα στο σπίτι του Μεντόζα το περασμένο Σάββατο.

Η εξαφάνιση της Γκονζάλεζ δηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν πήγε στο σπίτι του δράστη για να του πει να χωρίσουν. Εκείνος, όπως φαίνεται, αρνούμενος την εξέλιξη αυτή, τη μαχαίρωσε. Ειδικότερα, τα τοπικά Μέσα αναφέρουν πως τη μαχαίρωσε στο στήθος και κατόπιν τη διαμέλισε, βάζοντας τα κομμάτια της σε σακούλες. Εκεί τα βρήκαν οι αστυνομικοί το Σάββατο, καθώς οι σακούλες ήταν ακόμα πάνω στο τραπέζι.

Όσα εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 72χρονου serial killer

Σκύλος της αστυνομίας εντόπισε τμήματα από τις σορούς των άλλων γυναικών, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τα απομεινάρια τους ήταν θαμμένα κάτω από τα πατώματα. Ανάμεσα στα μακάβρια ευρήματα, τμήματα των κρανίων των θυμάτων αλλά και κομμάτια του δέρματός τους. Επιπλέον, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και μια σειρά από βίντεο, τα οποία οι αναφορές θέλουν να περιλαμβάνουν τους φόνους. Τέλος, στην κατοχή του 72χρονου βρήκαν και ένα σημειωματάριο όπου αναγράφονταν τα ονόματα 29 γυναικών.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα