Aπίστευτο: Αυτή η σέξι κυρία παίρνει 20.000 δολάρια για ένα ποστ στο Instagram - Πώς τα κατάφερνει (pics+vid)

Πως γίνεται κάποιος να βγάζει μόνο με ένα post στο Instagram 15.000-20.000 δολάρια; Μπορεί σε κάποιους το ποσό να φαίνεται εξωφρενικό, όμως η Negin Mirsalehi το κατάφερε.

Η ίδια έχει καταφέρει να χτίσει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί. Οι followers της Negin Mirsalehi στο Instagram φτάνουν τα 5,7 εκατομμύρια. Στο Facebook έχει άλλους 170 χιλ. ακολούθους. Το αποτέλεσμα; Συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες, και για κάθε διαφημιστικό post που κάνει, η αμοιβή της μπορεί να φτάσει μέχρι τα 20.000 δολάρια, όπως λέει η νεαρή επιχειρηματίας στο παρακάτω βίντεο. Η ίδια εξηγεί ότι είναι ιδιαίτερα επιλεκτική στις συνεργασίες της. Αφού μόνο έτσι μπορείς να παράγεις ποιοτικό υλικό και αναπτύσσεις το κοινό σου.

Μάλιστα λέει για τους εν δυνάμει influencers…«Η συμβουλή μου προς τους influencers που τώρα ξεκινούν, είναι να σκεφτούν τι είδους influencers θέλουν να γίνουν»

Έχει και επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς το 2018 μπήκε στη λίστα «30Under30» του Forbes για την Ευρώπη. Η οικογένεια της εκτρέφει μέλισσες. Και η Νegin Mirsalehi βλέποντας τα θετικά που έχει το μέλι, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Ίδρυσε πριν από περίπου 4 χρόνια την εταιρεία Gisou, μαζί με τον πατέρα της. Ένα brand φροντίδας για τα μαλλιά με βάση το μέλι, καταφέρνοντας να φτάσει στην επιτυχία.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω: https://www.instagram.com/p/B3kPF6oDpzw/?utm_source=ig_embed https://www.facebook.com/MoneyMagazine/videos/1868899079810240/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


AKOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM