Εισβολή στο Καπιτώλιο: Αστυνομικός σφηνώθηκε ανάμεσα στην πόρτα και τον όχλο

Ένα άκρως «ενοχλητικό« βίντεο από τις ταραχές στο Καπιτώλιο βλέπει το φως της δημοσιότητας το οποίο δείχνει έναν αστυνομικό να συντρίβεται ανάμεσα στα κύματα των ακροδεξιών και των αστυνομικών που υπερασπίζονταν το κτήριο

Κατά τη διάρκεια της εισβολής, που καταγράφηκε σε βίντεο ένας αξιωματικός φαίνεται να έχει σφηνωθεί ανάμεσα σε μια πόρτα και τον εκτός ελέγχου όχλο. Μάλιστα, την ώρα που ο αστυνομικός ουρλιάζει με αγωνία «βοήθεια» τουλάχιστον ένα άτομο φαίνεται να προσπαθεί να σχίσει τη μάσκα του. Ενώ αμέσως μετά εμφανίζεται δίχως μάσκα και με αίματα. Παράλληλα, μέσα στην αναταραχή κάποιος ακούγεται να φωνάζει «αφήστε τον, αφήστε τον».

Ο αξιωματικός της αστυνομίας κατάφερε τελικά να απελευθερωθεί από την πόρτα και φαίνεται να απαντά καταφατικά όταν ρωτήθηκε αν ήταν εντάξει.

Δείτε το συγκλονιστικό αυτό βίντεο:

This is what the pro-Trump mob did to American law enforcement officers after the President incited a deadly riot at the U.S. Capitol

(warning, graphic video) pic.twitter.com/4RNsZQAYbh

— Josh Campbell (@joshscampbell) January 9, 2021

Η κατάσταση του αξιωματικού, ωστόσο, δεν είναι γνωστή για την ώρα. Το CNNi μίλησε με το άτομο που τράβηξε το βίντεο, Ο άνθρωπος εκείνος που τράβηξε το εν λόγω βίντεο ονομάζεται Τζον Φαρίνα, και μίλησε στο CNNi για το περιστατικό όπου και ανέφερε πως «η σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και ταραχοποιών ήταν συνεχής».

«Τίποτα δεν τους σταματούσε», σημείωσε ο Φαρίνα. «Συνέχισαν να περιστρέφονται λέγοντας: ‘Χρειαζόμαστε νέους πατριώτες’».

Να υπενθυμίσουμε πως κατά την διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν. Επιπλέον, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δεκάδες συλλήψεις.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM