Τραμπ: «Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν... στημένες»

Για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται μεν την ήττα του, αλλά τονίζει δε πως αυτό έγινε διότι οι εκλογές ήταν... στημένες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά το πέρας της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, με ανάρτηση του στο Twitter παραδέχεται την ήττα του. Ωστόσο, κάνει -για μια ακόμη φορά- λόγο για «στημένη εκλογή» του Τζο Μπάιντεν, υποψηφίου των Δημοκρατικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος, τονίζει πως « η ψήφος προέκυψε από μια ιδιωτικών συμφερόντων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, την Dominion».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει μια ακόμα επίθεση σε βάρος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντας τα «Ψεύτικα και Σιωπηλά».

Στο tweet που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό, ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε:

«Κέρδισε (ενν. ο Μπάιντεν) επειδή οι εκλογές ήταν στημένες. Δεν επιτρέπονται παρατηρητές επί των ψήφων, η ψήφος προέκυψε από μια ιδιωτικών συμφερόντων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, την Dominion, η οποία έχει κακή φήμη κι έναν άχρηστο εξοπλισμό που δεν πληρούσε καν τα προσόντα για το Τέξας (μια πολιτεία που την κέρδισα κατά πολύ!), από τα Ψεύτικα και Σιωπηλά ΜΜΕ και άλλους!».

Δείτε την ανάρτηση του απερχόμενου Αμερικανού Προέδρου:

He won because the Election was Rigged. NO VOTE WATCHERS OR OBSERVERS allowed, vote tabulated by a Radical Left privately owned company, Dominion, with a bad reputation & bum equipment that couldn’t even qualify for Texas (which I won by a lot!), the Fake & Silent Media, & more! https://t.co/Exb3C1mAPg

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 15, 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM