Γιώργος Χρυσοστόμου: «Στα 16 με απειλούσε ένας κύριος του θεάτρου»

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου αποκαλύπτοντας μια τραυματική εμπειρία που βίωσε στην «τρυφερή» ηλικία των 16 ετών

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντλούν δύναμη μετά από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Έτσι, και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου παρέθεσε τη δική του τραυματική εμπειρία, που είχε από άνθρωπο του θεάτρου, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 16 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε: «Το έχω ζήσει αυτό όταν ήμουν 16 από έναν κύριο που με απειλούσε».

«Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα»

«Περίμενα 6 χρόνια και τον είδα από κοντά, το έκανε από το τηλέφωνο. Η λύση, όπως λέει, δεν είναι να κάνεις κάτι κακό σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά να μπορεί το παιδί να μιλήσει στους γονείς του» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί… αυτό, θα σε καταστρέψω» είπε αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια στο νησί της Ρόδου.

«Αυτός είχε σχέση με το θέατρο»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο, αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά».

«Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει»

Τέλος, ο ηθοποιός είπε πως «μετά από χρόνια που ξεφοβήθηκα τον συνάντησα από κοντά, μου ζήτησε συγγνώμη».

«Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ…»

Τέλος, ο Γιώργος Χρυσοστόμου επισήμανε πως «το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί, ο τρόμος γυρνάει πίσω μπούμερανγκ», ενώ συμβούλεψε πως «πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, θα μου λες, θα μου λες. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο. Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM