Έλλη Τρίγγου: «Συνέβαιναν αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά»

Η Έλλη Τρίγγου ήταν καλεσμένη στη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών εις βάρος γνωστών ονομάτων από τον χώρο του θεάματος

Η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες», Έλλη Τρίγγου, μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε και όλα, και φυσικά, για το φλέγον ζήτημα των ημερών, δηλαδή τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση/παρενόχληση σε βάρος γνωστών ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου.

Μάλιστα, σημείωσε πως στηρίζει τις γυναίκες που τόλμησαν να μιλήσουν δημόσια για τα βιώματα τους και αποκάλυψε και μερικές προσωπικές της ιστορίες.

«Συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά»

«Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό που συμβαίνει. Που κάποιες γυναίκες βρήκαν το κουράγιο να εκφράσουν δημόσια τόσο λεπτά θέματα» είπε χαρακτηριστικά η λατρεμένη ηθοποιός Έλλη Τρίγγου.

«Άνοιξε επιτέλους δημόσια ο διάλογος αυτής της αμήχανης κουβέντας»

Και συνέχισε λέγοντας: «Άνοιξε επιτέλους δημόσια ο διάλογος αυτής της αμήχανης κουβέντας. Από κει που συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά, με τον καιρό έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Η γενιά μου δεν έχει δει τόσο ακραία πράγματα».

«Έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητα μου»

«Είμαστε όλοι “τραύματα” είναι στο χέρι του καθενός το τι θα κάνει με τα τραύματά του. Οι ηθοποιοί είμαστε ευαίσθητα πλάσματα. Ο χώρος του θεάτρου είναι περιβάλλον αγάπης για μένα. Έχω κλάψει από τα νεύρα μου αλλά γενικά έχω μεγάλη αντίσταση στη βία και την καταπίεση».

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Για να απωθήσω τα πειράγματα και το φλερτ, έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητα μου και την επικοινωνία μου. Γι' αυτό φαίνομαι λίγο απόμακρη και περίεργη. Οι δικοί μου άνθρωποι βέβαια ξέρουν ποια είμαι. Καλώς έγινε αυτό που έγινε, οφείλουμε να μη γινόμαστε ανθρωποφάγοι».

«Όταν θέλω να ηρεμήσω, διαλογίζομαι»

«Στα νεύρα μου στο χώρο εργασίας, έχω παρεκτραπεί αλλά έχω ζητήσει συγγνώμη. Αισθάνομαι ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσει ο κόσμος τούμπα! Όταν θέλω να ηρεμήσω, διαλογίζομαι. Αυτό με σώζει» συνέχισε η Έλλη Τρίγγου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM