Έφη Ρασσιά για Χάρη Ρώμα: «Είναι αισχρό που τον "χτυπάνε" αυτή τη στιγμή»

Η Έφη Ρασσιά θέλησε να υπερασπιστεί δημόσια τον θείο της γνωστό ηθοποιό Χάρη Ρώμα μετά από δημοσίευμα που τον ενέπλεκε σε περιστατικά παρενόχλησης κ.ο.κ.

Η ηθοποιός Έφη Ρασσιά μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» εξήγησε πως μπήκε στη διαδικασία να αγοράσει την εφημερίδα ώστε να έχει μία άποψη. Και διευκρίνισε πως όσα διάβασε δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω από «αβάσιμη λάσπη» προς το πρόσωπο του Χάρη Ρώμα. Μάλιστα, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Χάρης Ρώμας σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Χάρηκα πολύ που θα κινηθεί νομικά»

Η ηθοποιός Έφη Ρασσιά παίρνοντας το μέρος του θείου της είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού: «Χάρηκα πολύ που θα κινηθεί νομικά. Δεν χρειάζεται τη δική μου υπεράσπιση γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχτεί επιθέσεις και ξέρει να πολεμά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ, όμως, ήθελα να βγω και να πω ότι είναι ένας ακέραιος άνθρωπος και ό,τι κάνει το κάνει γιατί αγαπά τους ανθρώπους».

«Μπορεί να διαφωνεί κάποιος με τις απόψεις του, την πολιτική του τοποθέτηση αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι για να βοηθήσει δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Είναι αισχρό που τον χτυπάνε αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε η ίδια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM