Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη»

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για τα όσα πέρασε λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» προχώρησε μέσα από τον αέρα της εκπομπή της, «Love it» η Ιωάννα Μαλέσκου

Κανονικά on air είναι σήμερα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it», ενώ μάλιστα, η ίδια δήλωσε χαρούμενη και ανακουφισμένη έπειτα από την δύσκολη μέρα που πέρασε εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Η όμορφη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της πως πέρασε ιδιαίτερα δύσκολο λόγω της κακοκαιρίας, καθώς το σπίτι της έμεινε δίχως ρεύμα και θέρμανση, ενώ παράλληλα, αποκάλυψε πως αναγκάστηκε εντέλει να φύγει από εκεί και να μείνει σε ξενοδοχείο.

«Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις ρεύμα, φως, θέρμανση»

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά για όσα βίωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που μετά από μια μέρα απουσίας και νιώθοντας πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, επιστρέψαμε σπίτι μας. Χθες πέρασα μια πολύ κακή ημέρα που δεν θα ήθελα να ξανά βιώσω. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις ρεύμα, φως, θέρμανση. Χρειάστηκε και εγώ και πολύς ακόμη κόσμος που μένει στα βόρεια προάστια να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες και να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού, παγωμένοι γιατί το χιόνι ήταν μισό μέτρο».

«Εγώ χθες πέρασα έναν Γολγοθά»

Και αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας: «Εύχομαι να αρχίσει να αποκαθίσταται σιγά σιγά το πρόβλημα, γιατί οι ζημιές είναι πολλές. Εγώ χθες πέρασα έναν Γολγοθά. Δεν φανταζόμουν ότι η μέρα μου και η νύχτα θα κυλούσε με αυτόν τον τρόπο, μόνη και παγωμένη σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Ήταν πολλές οι ώρες και δεν είχαμε καμία ενημέρωση».

Και κατέληξε διευκρινίζοντας: «Αισθάνθηκα πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM