Γιώργος Καραμίχος: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Δείτε το μήνυμά του στα social media

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Ήλιος», Γιώργος Καραμίχος έπεσε και αυτός θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως και αρκετοί άλλοι διάσημοι της εγχώριας showbiz το τελευταίο διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως τελευταία, γίνονται ολοένα και περισσότερες αναφορές σε ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης –και ειδικά στο Instagram– και επιτήδειους, οι οποίοι προσπαθούν να κλέψουν προσωπικά δεδομένα, στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και να ξεγελάσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας το όνομα γνωστών προσώπων, γεγονός που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα ακόμη και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που κάνει σχετικές έρευνες για το ζήτημα αυτό.

Έτσι, ένα από αυτά τα θύματα το τελευταίο διάστημα είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος είδε το όνομα του να χρησιμοποιείται σε fake account στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο ηθοποιός έκανε αναφορά στον ψεύτικο αυτό λογαριασμό και ανέβασε και μια φωτογραφία (εν. του ψεύτικου προφίλ) σε Instagram Story του –πριν από λίγες ώρες– προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με την πλαστότητα αυτού του προφίλ τους διαδικτυακούς του φίλους. Ζητώντας μάλιστα, και από εκείνους να προχωρήσουν σε αναφορά του ψεύτικου προφίλ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού Γιώργου Καραμίχου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM