Βάσω Λασκαράκη: «Σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου»

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και μίλησε για τον κύκλο καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για τη γνωριμία με τον άντρα της, Λευτέρη Σουλτάτο

Η γνωστή ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, ανέφερε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάματος, αλλά δεν περίμενε αυτή τη νοσηρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε: 

«Δεν είναι ότι γνωρίζω προσωπικά τα κορίτσια, αλλά οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αυτιά μου από τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα. Έχω αποφύγει συνεργασίες εξαιτίας των όσων γνώριζα που μου στοίχισαν πολύ επαγγελματικά. Σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή. Αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει τη φαντασία για πολλά πράγματα. Αλλά όταν είναι κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά και τα ακούς, πρέπει να κάτσεις να ζυγίζεις. Οπότε έχω αρνηθεί δουλειές που θα μου έκαναν καλό επαγγελματικά, αλλά όχι ψυχικά.

Αυτό που με ενοχλεί είναι γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι. Πρέπει να καταλήξει κάπου. Δεν με σόκαραν απλά αυτές οι ιστορίες, είναι αυτό που λες δεν το πιστεύω. Όταν είσαι γονιός πιάνεται το στομάχι σου, όταν υπάρχουν γυναίκες που έχουν υποστεί φοβερή βία, αλλά σίγουρα όταν έχεις στο μυαλό σου ένα παιδί τα πράγματα δεν μπορείς να τα διαχειριστείς. Σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου. Λες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα και δεν μπορεί να το ξέρουν άνθρωποι, να το έχουν ακούσει και να μην έχει βγει αυτό προς τα έξω τόσα χρόνια»

Η γνωριμία με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη σε ένα τραπέζι παλιά. Ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι. Μετά από 1,5 χρόνο συναντηθήκαμε τυχαία στην Αθήνα. Σκέφτηκα ότι είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.

Έχει κάτι πολύ σκοτεινό και πολύ γλυκό. Είναι οξύμωρο και είναι τρομακτικό μερικές φορές αλλά και πολύ γοητευτικό. Στο πρώτο ραντεβού πήγαμε να φάμε κάτι. Υπάρχει μια οικειότητα και μια χημεία με ένα άνθρωπο που δεν το ξέρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά για το σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM