Ζέτα Δούκα: «Η αλήθεια δεν έχει χρώματα, έχει μόνο φως»

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα αναφερόμενη στο ζήτημα που απασχολεί τελευταία την κοινή γνώμη, υποστηρίζοντας το #eimasteoloimazi

Η Ζέτα Δούκα, μετά την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, ήταν η γυναίκα εκείνη η οποία μίλησε ανοιχτά για τη βία στο θέατρο ανοίγοντας τον «ασκό του Αιόλου» για τον ορυμαγδό καταγγελιών που ακολούθησαν, καθώς και τη σύσταση του ελληνικού #Metoo.

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα ήταν από εκείνες που επέλεξαν να μιλήσουν ανοιχτά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τη λεκτική και σωματική βία που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση Closer.

Έκτοτε στηρίζει το κίνημα #eimasteoloimazi, ζητώντας από όλους να παλέψουν προκειμένου να «λυτρωθούν» τα θύματα και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά»

Στη νέα της ανάρτηση η ηθοποιός έγραψε: «Η αλήθεια δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο φως. Η βία δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο σκοτάδι. Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά. Μόνο θαυμαστικά! Και χρειάζονται τη λογική, τη στήριξη, την αγάπη και την αγκαλιά μας. Μόνο».

Δείτε την ανάρτηση της Ζέτας Δούκα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM