Χάρης Ρώμας: «"Το καφέ της Χαράς" έχει το δικό του συμπαγές κοινό»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την αλλαγή στην ώρα προβολής του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς» αλλά και για τη φημολογούμενη επερχόμενη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη – Οι δηλώσεις του ηθοποιού στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Το «Καφέ της Χαράς» αλλάζει ώρα λόγω της «Φάρμας» και πλέον θα προβάλλεται Τετάρτη και όχι Πέμπτη. Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την εξέλιξη της δημοφιλούς σειράς.

Απάντησε μάλιστα και στις φήμες που τον θέλουν, μετά το πέρας του «Καφέ της Χαράς», να συνεργάζεται με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη για μια ταινία καθώς και για νέο σίριαλ.

«Ο κόσμος που θέλει να ακολουθήσει μια σειρά την ακολουθεί σε κάθε μέρα»

Αρχικά, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή ημέρας "Το καφέ της Χαράς". Η σειρά έχει το δικό της συμπαγές κοινό. Το κανάλι κάνει το πρόγραμμά του όπως θέλει. Ο κόσμος που θέλει να ακολουθήσει μια σειρά την ακολουθεί σε κάθε μέρα».

«Η δουλειά μας είναι αυτή, να μιλάμε με όλο τον κόσμο και να δουλεύουμε»

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια και για το αν πρόκειται να συνεργαστεί με την Barking Well Media και τον Νίκο Κοκλώνη, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Δεν σου λέω, γιατί είμαι προληπτικός. Ισχύουν τα πάντα. Η δουλειά μας είναι αυτή, να μιλάμε με όλο τον κόσμο και να δουλεύουμε. Να βγάζουμε ένα προϊόν και ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο».

«Συζητάμε περισσότερα από ένα πράγματα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ετοιμάζω νέα σειρά από Σεπτέμβριο και πιο μετά. Ετοιμάζω και μια ταινία. Ελπίζω να τα κάνω όλα». «"Το καφέ της Χαράς" τελειώνει 10 Ιουνίου. Συζητάμε περισσότερα από ένα πράγματα και μετά έχω και άλλα σχέδια», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνέχισε, λέγοντας πως ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει τόσο ένα σίριαλ όσο και μια ταινία, επιβεβαιώνοντας και αυτός με τη σειρά του παλαιότερο ρεπορτάζ της εκπομπής που έλεγε πως ο Ρώμας βρισκόταν ήδη σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη.

Τέλος, ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας, πέρα από τα καλλιτεχνικά του πλάνα, ετοιμάζεται να κατέβει και στην πολιτική.

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM