Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Το νέο τους σπίτι πήγε να επιβλέψει η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, προχώρησε σε μία νέα επένδυση με το σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλου, αγοράζοντας ένα νέο σπίτι στην Κηφισιά.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το αγαπημένο ζευγάρι να επιβλέπει τις εργασίες που γίνονται στο σπίτι, προκειμένου να διαμορφωθεί όπως ακριβώς το θέλει.

Το οροφοδιαμέρισμα έχει έκταση 300 τετραγωνικών μέτρων και αναμένεται να είναι έτοιμο σε δύο με τρεις μήνες. Βρίσκεται σε μια ήρεμη γειτονιά στην περιοχή της Κηφισιάς και φαίνεται πως ήρθε στα χέρια της γνωστής παρουσιάστριας μετά από πολύμηνη έρευνα στην αγορά ακινήτων.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις, το οποίο είναι καλαίσθητο και ιδιαίτερα επιβλητικό.

σπίτι Μενεγάκη κηφισιά

Η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη

Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια έχει επενδύσει αρκετά στον χώρο των ακινήτων. Η βίλα που μένει στα Μελίσσια μαζί με τα παιδιά της αξίζει περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Μενεγάκη σπίτι Κηφισιά

Επιπλέον έχει στην κατοχή της  ένα σπίτι στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία και δέκα στρέμματα στην Κάρυστο, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Μενεγάκη κηφισιά σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM