Γιούλικα Σκαφιδά: «Τη γάτα μου τη λένε Τούνη»

Σε μια αστεία αποκάλυψη προέβη η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία δήλωσε πως η Ιωάννα Τούνη αποτέλεσε αφορμή για να δώσει όνομα στη γάτα της

Η γνωστή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» μιλώντας για τo επίμαχο σχόλιο με δέκτη τον Αλέξη Παππά και αποκαλύπτοντας πως τη γάτα της τη λένε Τούνη.

Ωστόσο, πώς προέκυψε αυτό;

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά για το όνομα:

«Υιοθέτησα μια γάτα που κλείστηκε στην πολυκατοικία, τη λυπήθηκα και την κράτησα. Τη λένε Τούνη. Υπήρχε μια γατούλα που την έλεγα "φίλη της γάτας" και είδα στο "My Style Rocks" μια κοπέλα που τη φώναζαν "φίλη Τούνη", οπότε έβγαλα τη γάτα μου Τούνη».

Παράλληλα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο σχόλιό της για τον Αλέξη Παππά:

«Το σχόλιο για τον Αλέξη Παππά ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο που έκανα ως τηλεθεάτρια την ώρα που παρακολουθούσα το "Survivor". Δεν έχω συνηθίσει να γίνεται ντόρος για κάτι εκτός της δουλειάς μου και αυτό με ξένισε, οπότε την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο τι γράφω στο Twitter. Δεν το έσβησα το σχόλιο γιατί είναι η άποψή μου και την υπερασπίζομαι, δεν το μετάνιωσα. Δεν μπορώ εγώ να κρίνω ποιος είναι ηθοποιός και ποιος όχι, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι όλοι είμαστε ηθοποιοί, αλλά δεν κάνουμε την ίδια δουλειά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM