Δανάη Μπάρκα: Χώρισε έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης

Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος δεν είναι πια μαζί

Οκτώ χρόνια έμειναν μαζί η Δανάη Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο, βολεϊμπολίστα και personal trainer, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες , η σχέση τους έφτασε στο τέλος της. Μέσα στην οκταετή κοινή τους πορεία υπήρξαν και διαστήματα που ένιωσαν ότι έπρεπε να μείνουν χωριστά και απομακρύνθηκαν.

"Δεν ήθελα να χωρίσουμε"

Η ίδια είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον σύντροφό της και τις περιόδους που είχαν απομακρυνθεί. "Εγώ δεν ήθελα καθόλου να τον χωρίσω, έκλαιγα πάρα πολύ, δεν ήθελα να συμβεί. Τις πρώτες ημέρες έλεγα στους φίλους μου, "Ακούστε, επειδή δεν μπορώ να το ξεπεράσω, θα κάνουμε σαν να μη συμβαίνει, θα κάνουμε σαν να υπάρχει κανονικά ο Πάνος στη ζωή μας, μέχρι να δούμε αν όλο αυτό μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε", είχε πει τότε η Δανάη Μπάρκα, καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN.

Παρότι τότε το ζευγάρι είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, τελικά τα σύννεφα επανεμφανίστηκαν και αποφάσισαν να χωρίσουν.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Δανάη Μπάρκα ανέλαβε το τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής του Mega, «Πάμε Δανάη», και αυτό έφερε μεγάλες αλλαγές τόσο στη δική της ζωή, όσο και σε εκείνη του συντρόφου της. Οι πολλές ώρες εργασίες, οι προτεραιότητές της που ξαφνικά άλλαξαν και η πολύωρη απουσία της από το σπίτι έφεραν κλυδωνισμούς στην ισορροπία της κοινής τους ζωής. Μετά από οκτώ χρόνια, η σχέση τους βρέθηκε στο σταυροδρόμι των μεγάλων αποφάσεων: ή θα έκαναν το επόμενο μεγάλο βήμα ώστε να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή ή θα απομακρύνονταν διατηρώντας ωστόσο μια άριστη φιλική επαφή.

Και επέλεξαν από κοινού το δεύτερο. Νιώθοντας αγάπη ο ένας για τον άλλο και θέλοντας να τιμήσουν όσα έζησαν μαζί, ήταν πεπεισμένοι ότι οι χωριστοί δρόμοι θα έκαναν καλό και στους δύο. Έτσι, εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, το πρώην ζευγάρι δεν μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, επιλέγοντας να κοιτάξει μπροστά και διατηρώντας την αξιοπρέπεια και την πολιτισμένη επαφή του σε φιλικό πλέον επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM