Μιχάλης Σαράντης: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαίρη Μηνά»

Ο Μιχάλης Σαράντης που παίζει στη σειρά «H φαμίλια» μίλησε για τη σχέση του με την Μαίρη Μηνά και την επαγγελματική του πορεία

Ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Σαράντης, που τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν το 2015, μίλησε για τη σχέση του με την Μαίρη Μηνά που πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Αγγελική».

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ανέφερε για τη σύντροφό του:

«Την προσέχω τη Μαίρη. Αλλά στα γυρίσματα την έχω σε καλά χέρια. Την προσέχω, την αγαπώ και την καμαρώνω. Όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη, γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαίρη, δεν ξέρεις από που σου ΄ρχεται. Τρως το χαστούκι και λες πωω τι μάτια είναι αυτά».

Μάλιστα, ο Μιχάλης Σαράντης δε δίστασε να δηλώσει πως είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς και θα χαιρόταν πολύ να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Ο θάνατος της μητέρας του

«Η απώλεια της μητέρας μου, μου στοίχισε πολύ, αλλά ταυτόχρονα με βοήθησε σε πολλά πράγματα για τη ζωή. Της αφιέρωσα το βραβείο μου, τότε η μαμά μου πάλευε με την λευχαιμία και αυτή η χαρά ήταν σαν ισοστάθμισμα με την στεναχώρια μου και της οικογένειάς μου» ανέφερε χαρακτηρισιτκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM