Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο κορονοϊός με έκανε να χάσω 11 κιλά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Roomies» βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αποκαλύπτοντας πως η καραντίνα τον βοήθησε να χάσει κιλά

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε πως ο κορονοϊός τον έκανε να χάσει 11 κιλά, λόγω του εγκλεισμού.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ανέφερε για την καραντίνα και την ενασχόλησή του με τη μουσική:

«Ο κορονοϊός με έκανε να κλειστώ μέσα στο σπίτι και να χάσω 11 κιλά. Μ’ αρέσει να τραγουδάω, έχω πολλές κιθάρες. Θέλω οι συναυλίες μου να είναι άδειες. Μ’ αρέσει να τραγουδάω σε άδεια μαγαζιά. Πριν από 10 χρόνια πήρα τα “Ήσυχα βράδια” και με έναν φίλο μου αποφασίσαμε να κάνουμε ηλεκτρόνικα μποσανόβα τα “Ήσυχα βράδια”. Βέβαια κάθε φορά το διαψεύδω ότι είναι δικό μου. Ήρθαν κι άλλες επιτυχίες μετά, και τώρα τον Σεπτέμβριο είπα ένα τραγούδι, αυτό που ακούω σπίτι μου και κλαίω. Το “Θυμήσου τον Σεπτέμβρη”. Θέλω μόλις φύγει η καραντίνα να κάνω μια νύχτα που θα λέγεται “Γλυκιά είναι η νύχτα” και όλο το κοινό να αποχαιρετίσει την καραντίνα. Γράφω μουσική. Ενώ είμαι σε συζητήσεις για να διευθύνω μια συμφωνική ορχήστρα».

Προσωπική ζωή

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και στις σχέσεις της ζωής του, δηλώνοντας πως δεν έχει γνωρίσει μια γυναίκα που να έχει αποφασίσει ότι θα είναι η σύντροφός του.

«Απολαμβάνω τη δεξιοτεχνία των γυναικών να χειριστούν έναν άνδρα… Μια καλή κουβέντα από γυναίκα είναι καλύτερη και από μια σεξουαλική ηδονή, που είναι στιγμιαία… Ήμουν με σχέσεις που δεν πήγαιναν καλά… Η λέξη "σύντροφος" είναι βαριά, γνωριζόμασταν κι ήμασταν στην προοπτική να γίνουμε σύντροφοι. Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Να είμαστε ξεκάθαροι, το σύντροφοι είναι το τέλος της πρώτης δοκιμής και η αρχή της συνάντησης και του μεγάλου ταξιδιού. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχεις παντρευτεί τρεις φορές και να μην είσαι σύντροφος με τη γυναίκα που παντρεύτηκες. Δεν έχω γνωρίσει μια γυναίκα που να έχω αποφασίσει ότι θα είναι η σύντροφός μου. Όπως έρθουν.

Δεν θα ήταν έκπληξη να παντρευτώ, κι εγώ στο πλαίσιο των θνητών είμαι. Μακάρι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM