Χαϊκάλης - Τροχαίο: Η απάντησή του για το ανασφάλιστο όχημα

Παύλος Χαϊκάλης
© NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με ανασφάλιστο όχημα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής, ο Παύλος Χαϊκάλης διευκρίνισε πως η μηχανή του ήταν σταθμευμένη και μια κυρία έπεσε πάνω.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη, ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε πως αυτό οφείλεται σε μπέρδεμα κατά τη μετάβαση από μια ασφαλιστική εταιρεία σε μια άλλη, ενώ το ποσό του ασφαλιστηρίου είναι 63 ευρώ το οποίο και πληρώθηκε και έλαβε τέλος η όλη περιπέτεια.

«Έπεσε μια κυρία πάνω στη μηχανή μου, δεν έφταιγα εγώ σε κάτι. Ήταν σταθμευμένη η μηχανή, έλειπα εγώ. Ήταν ανασφάλιστη. Μεσολάβησε ένας χρόνος από τη μία ασφαλιστική στην άλλη, έγινε παρεξήγηση και δεν έγινε ασφάλεια κι εγώ είχα μείνει ότι έχει γίνει ασφάλεια. Το ποσό της ασφάλειας είναι 63 ευρώ. Δεν ήταν από σκοπού να μην ασφαλίσω ένα μηχανάκι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως τέλη Φεβρουαρίου, μια πέμπτη γυναίκα έκανε καταγγελία στο ΣΕΗ, δηλώνοντας πως ο Παύλος Χαϊκάλης προσπάθησε να τη βιάσει και την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Η Χριστίνα Ζ. κατέθεσε την καταγγελία της στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και περιγράφει την απόπειρα βιασμού. Το απόσπασμα δημοσιεύτηκε στην «Real».

«Γνώρισα τον Παύλο Χαϊκάλη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν εκείνος είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάτρου, ενώ εγώ είχα μόλις τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Λεωνίδα Τριβιζά και προσπαθούσα δειλά – δειλά να ξεκινήσω την καριέρα μου. Γνωριστήκαμε μέσα από παρέα κοινών φίλων του θεατρικού χώρου και είχαμε μια φιλική σχέση επί δύο χρόνια, χωρίς ποτέ να υπάρξει μεταξύ μας κανένας ερωτικός υπαινιγμός.

Η εικόνα που είχα σχηματίσει για τον ως άνω αναφερόμενο ήταν ενός σεμνού ανθρώπου, χαμηλών τόνων, συνεσταλμένου και ταλαντούχου. Στο τέλος του δεύτερου καλοκαιριού της γνωριμίας μας, λίγο πριν αρχίσει η καινούργια θεατρική σεζόν, και αφού είχε μεσολαβήσει ένα διάστημα δύο – τριών μηνών χωρίς επικοινωνία μεταξύ μας, μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι είχε μετακομίσει σε ένα καλύτερο διαμέρισμα και με προσκάλεσε να πάω να το δω και να πούμε τα νέα μας. Έτσι κι έγινε.

Πήγα στο σπίτι του, μου προσέφερε καφέ στο μπαλκόνι, μου μίλησε για τις καλές κριτικές που είχε λάβει για τον τελευταίο του ρόλο στο θέατρο και τις καινούργιες προτάσεις που είχε. Έπειτα θέλησε να μου δείξει και το υπόλοιπο σπίτι, λέγοντας μου παράλληλα ότι θα μπορούσε να με προτείνει για κάποιον ρόλο, αν του δινόταν η ευκαιρία.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα