Πέτρος Γαϊτάνος: «Δεν ψήφισα ποτέ Χρυσή Αυγή»

Πέτρος Γαϊτάνος
© Facebook

Ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη αναφορικά με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν ήταν ποτέ υποστηρικτής τους στις εκλογικές διαδικασίες του παρελθόντος.

«Ήταν λάθος μου που εκφράστηκα έτσι»

Αρχικά, δήλωσε: «Ήταν τότε που ήμασταν με την κρίση κι υπήρχε μια ανακατωσούρα πολιτική. Φάνηκε ότι αυτοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Είπα ένα λογισμό μου σε μία συνέντευξη που κόπηκε και ράφτηκε άκομψα και δεν θέλω ούτε να τον θυμάμαι».

Πέτρος Γαϊτάνος
© The Caller

Και εξήγησε: «Ήταν λάθος μου που εκφράστηκα έτσι, γιατί είπα ένα λογισμό και δεν περίμενα ότι θα βγει έτσι. Δεν είχα τέτοιο σκοπό στήριξης. Για αυτό βγήκα πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ζήτησα για πρώτη φορά δημοσίως συγγνώμη».

«Αναγνωρίζω ότι αυτός ο Πέτρος δεν μου ταιριάζει καθόλου»

«Κατάλαβα ότι αυτό που είπα κάποιους τους στενοχώρησε και τους έκανε να αισθανθούν άβολα. Αναγνωρίζω ότι αυτός ο Πέτρος δεν μου ταιριάζει καθόλου», παραδέχτηκε ο ίδιος. Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ψήφισα ποτέ Χρυσή Αυγή. Οι άνθρωποι αυτοί με πλησίασαν για να συνταχθώ μαζί τους και τους είπα ότι δεν έχω σχέση μαζί τους και δεν μας ενώνει τίποτα. Αυτό φαίνεται από την πορεία μου…».

Πέτρος Γαϊτάνος
© The Caller

«Κατάλαβα κάποια στιγμή ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτή η κατάσταση γιατί δημιουργήθηκαν εντυπώσεις… », είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Γαϊτάνος στην ιστοσελίδα thecaller.gr. Και κατέληξε: «Έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη για το δικό μου λάθος γιατί αρχικά έλεγα αφού ξέρουν ποιος είμαι κι ήμουν επαναπαυμένος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα