Μπίλι Άιλις: Η σέξι φωτογράφηση της στη βρετανική Vogue

Η Μπίλι Άιλις
© Instagram

Η μοναδική ποπ σταρ Μπίλι Άιλις φωτογραφήθηκε για τη βρετανική Vogue έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και όπως ομολογεί ίδια αγαπάει τη νέα της σέξι, γυναικεία εμφάνιση.

Η 19χρονη ποπ σταρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της βρετανικής Vogue ούσα ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε και φορώντας ροζ εσώρουχα και καπαρντίνα.

Η Μπίλι Άιλις στη Βρετανική Vogue
© Instagram

«Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά», δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια στο περιοδικό, το οποίο αναφέρει ότι η Άιλις είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950. Παράλληλα, να σημειωθεί πως η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

«Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», σημείωσε η Άιλις. Σε ό,τι αφορά τις ξανθιές της μπούκλες τόνισε: «Νιώθω περισσότερο γυναίκα, κάπως».

Η όμορφη τραγουδίστρια Μπίλια Άιλις, η οποία συνηθίζει να ντύνεται με φαρδιά ρούχα, δημοσίευσε φωτογραφίες από το άρθρο στο Instagram, συμπληρώνοντας: «Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε η φωτογράφηση». «Κάντε ό,τι θέλετε όποτε θέλετε. f- -k οτιδήποτε άλλο», έγραψε η Άιλις.

Ποια είναι η Μπίλις Άιλις

Η Μπίλλι Άιλις είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο «Ocean Eyes» κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 411 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify μέχρι τον Νοέμβριο του 2019.

Το πρώτο της ΕΡ με τίτλο «Don't Smile At Me» κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2017, και κατατάχθηκε ως χρυσός δίσκος. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του EP της, η Apple Music ονόμασε την Άιλις καλλιτέχνιδα «Up Next» για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2017.

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «When We All Fall Asleep, Where Do We Go» κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019.

Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε διάφορες χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ελλάδα και άλλες, με πολλές επιτυχίες από το άλμπουμ να φτάνουν στις πρώτες θέσεις του καταλόγου, όπως το «When the Party's Over», «Wish You Were Gay», «Bury a Friend», και η μεγάλη επιτυχία «Bad Guy».

Είναι η πρώτη και η μόνη καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε την δεκαετία του 2000 με τεράστιες επιτυχίες. Η Άιλις έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου για τον μοναδικό της ήχο στην μουσική και το ιδιαίτερο στιλ της.

Το 2020 έγινε η νεότερη τραγουδίστρια/τραγουδιστής που έγραψε το τραγούδι τίτλων αρχής για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «No Time to Die».

φωτογράφιση Μπίλι Άιλις στη βρετανική Vogue
φωτογράφιση Μπίλι Άιλις στη Vogue
φωτογράφιση Μπίλι Άιλις
Μπίλι Άιλις
φωτογράφιση Μπίλι Άιλις στη βρετανική Vogue
© Instagram
φωτογράφιση Μπίλι Άιλις στη Vogue
© Instagram
φωτογράφιση Μπίλι Άιλις
© Instagram
Μπίλι Άιλις
© Instagram

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα