Καλυβάτσης: «Θαυμάστρια μου ζήτησε να υπογράψω στο γυμνό της κορμί»

Καλυβάτσης Σωτήρης
© YouTube

Στην εκπομπή  της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» και στις ερωτήσεις του «10 και να καίνε» απάντησε ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μίλησε για τον γάμο, τις δουλείες το σπιτιού, αλλά και το γυμνισμό που έκανε στις παραλίες στο παρελθόν.

Σωτήρης Καλυβάτσης
© SKAI.gr

«Με χαλαρώνει όταν μαγειρεύω και βγαίνω εκτός εαυτού όταν σιδερώνω»

Αρχικά, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε: «Είμαι Ανατολίτης σύντροφος με ποδιά και ξεσκονόπανο. Με χαλαρώνει όταν μαγειρεύω και βγαίνω εκτός εαυτού όταν σιδερώνω. Γάμος για εμένα είναι η συνεννόηση και η σωστή επικοινωνία μεταξύ δυο ατόμων ή και παραπάνω».

ηθοποιός Καλυβάτσης
© SKAI.gr

«Νεότερος έκανα γυμνισμό»

Και συνέχισε λέγοντας: «Νεότερος έκανα γυμνισμό, τώρα έχω δυο χρόνια να πάω στην παραλία. Αν ταιριάξει όμως, δεν έχω θέματα. Οι άλλοι έχουν».

Καλυβάτσης
© SKAI.gr

Για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί

Αναφορικά με τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε με μπόλικο χιούμορ: «Πάρα πολλές φορές, πολλές θαυμάστριες. Μια κοπέλα, στις αρχές της καριέρας μου στην τηλεόραση, ήθελε ντε και καλά να υπογράψω στο γυμνό της κορμί. Της είπα ότι "αν το κάνω δεν θα έπρεπε να πλυθεί" και δεν θα ήθελα να συμβάλω εγώ στο να μην πλυθεί ένας άνθρωπος».

ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης
© SKAI.gr

Του έχουν φερθεί με αχαριστία;

Τέλος, στην ερώτηση αν του έχουν φερθεί με αχαριστία κατά τη διάρκεια κάποιας συνεργασίας ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε: «Πολλές φορές. Ντύνομαι και φεύγω».

Δείτε το βίντεο:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα