Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Κάτω τα χέρια. Αρκετά πια»

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Βάνα Μπάρμπα, ξαφνιάζοντας τους ακόλουθους και τους θαυμαστές της. 

Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν έντονες από κόσμο που έσπευσε σχολιάσει την ... αδικαιολόγητη ανάρτηση της ηθοποιού. 

σχόλια Βάνα Μπάρμπα
Βάνα Μπάρμπα σχόλια

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής: «Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς δεν διαβάζω.. τι μου γράφετε. Όχι από απαξίωση.. προς Θεού. Όλα είναι σεβαστά.. και οποιαδήποτε κριτική για μένα καλοπροαίρετη».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προκαλεί με δηλώσεις της αφού λίγο καιρό πριν την άσκηση την ποινικής δίωξης κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε δηλώσει αντισυμβατική και πως η ίδια θα χτύπαγε την πόρτα τόσο του ίδιου, λέγοντας ότι θα ήταν μεγάλη της τιμή.

«Θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, σε βάρος του οποίου υπήρξε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και απόπειρα της ίδιας πράξης κατά συρροή, στην απολογία του αναφέρει πως είναι «θύμα συκοφαντίας».
 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα