Μπουράκ Χακί: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας της Ντενίση

Μπουράκ Χακί
© Instagram

Ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί ήρθε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Εκεί, ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε με τον Ισίδωρο Φίκαρη, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, και δική μας γνώριμη από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», Χαρά Παππά.

Μπουράκ Χακί
© Instagram

«Η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα»

Αρχικά, ο Μπουράκ Χακί είπε: «Η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα. Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί», είπε αρχικά ο Μπουράκ Χακί.

Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά
© tlife

«Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου»

Και αμέσως μετά εξομολογήθηκε: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα και όποτε με χρειαστεί, μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για μένα».

Μπουράκ Χακί
© Instagram

Δείτε όσα είπε ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»:

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι διατηρούσε σχέση αρκετά χρόνια σχέση, γύρω στα τέσσερα, και για εκείνους η διαδρομή Τουρκία-Ελλάδα δεν αποτελούσε πρόβλημα. Ωστόσο, μόλις πέρσι, έπεσε σαν «βόμβα» στους κύκλους της σόουμπιζ η είδηση του χωρισμού τους, αφού το πρώην ζευγάρι ήταν ένα βήμα προτού επισημοποιήσει τη σχέση του, με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο Μπουράκ Χακί είχε δηλώσει: ««Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα.Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα