Κοντιζάς: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή και το MasterChef (vid)

Κοντιζάς: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή και το MasterChef (vid)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» και μίλησε για την οικογένεια του όπως και για τον τέταρτο κύκλο του Masterchef.


Αρχικά αναφέρθηκε στην οικογένεια του και την κόρη του: «Όπως και στη γεύση, η ισορροπία είναι το παν και στην προσωπική ζωή. Ο χρόνος περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Στο πρώτο μου παιδί, δυστυχώς, κάποια χρόνια στην αρχή δεν τα έχω προλάβει. Προσπαθώ να τα προλάβω στο δεύτερο. Θέλω να κάνω κάποια πράγματα τώρα που αντέχω και μπορώ από δυνάμεις, όχι για να μην κάνω τίποτα μετά αλλά για να μπορώ να κάνω λιγότερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον» και συνέχισε:

 «Εκεί που νομίζεις πως είσαι σκληρός, κάνεις μια κόρη και λες “πίσω όλοι”. Τι να κάνεις; Κάποια μέρα θα ακούσεις μια εξάτμιση και μια κόρνα και θα κατεβεί η κόρη σου κάτω. Την περιμένω την ώρα της εφηβείας της κόρης μου. Και σκέφτομαι το αγόρι της να μου μιλάει στον ενικό και μου ζητάει 5€ για βενζίνη. Επειδή δεν μιλάω σωστά Ιαπωνικά, δεν μιλάω και στην κόρη μου στα Ιαπωνικά. Φοβηθήκαμε και λίγο με τις πολλές γλώσσες. Νομίζω λάθος κάναμε».

Για τα σχόλια της μητέρας του όσον αφορά τη μαγειρική του, ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε:

«Για εμένα η μητέρα μου μαγειρεύει εξαιρετικά, έτσι μεγάλωσα, είναι θέμα συνήθειας. Πάντα μου ασκεί κριτική, δεν μασάει, τα λέει έξω από τα δόντια. Την πρώτη φορά που ήρθε στο εστιατόριο μου είπε, “θα τα πούμε στο σπίτι” και είχε δίκιο στις παρατηρήσεις της».

Σχετικά με την ηλικία του ανέφερε: «Μου λένε ότι από κοντά μοιάζω πιο νέος. Είμαι 37, μάλλον είναι το γονίδιο της μαμάς, το ασιατικό γονίδιο»

Τέλος, έκανε λόγο για το νέο κύκλο του MasterChef: «Έχουμε σίγουρα καινούργια πράγματα να δούμε και κάποια νέα στοιχεία που μπαίνουν στη ροή και τους κανόνες του παιχνιδιού. Έχουμε δυνατούς μάγειρες, το τονίζω και το υπογραμμίζω αυτό. Είναι πάρα πολύ μεγάλο πρότζεκτ, μεγάλη παραγωγή και η αλήθεια είναι πως του αξίζει να πηγαίνει καλά».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM