Τάσος Τρύφωνος: «Θέλει τσαγανό για να επιβιώσεις στον χώρο των media»

Ο Τάσος Τρύφωνος παραδέχεται πως ο κόσμος της τηλεόρασης έχει αρκετές δυσκολίες και χρειάζεται να έχει κανείς γερό στομάχι.

Μιλώντας στο People, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στον χώρο των media.

«Θέλει τσαγανό για να επιβιώσεις σε αυτό τον δύσκολο χώρο, υπάρχει ίντριγκα, πισώπλατες μαχαιριές. Τα έζησα όλα αυτά αφού επέστρεψα στην Κύπρο και διαπίστωσα ότι ισχύει το ρητό "Ουδείς προφήτης στον τόπο του''. Όσον αφορά την περίοδο που δούλευα στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν έτυχε, αν ήμουν τυχερός ή αν απλώς δεν το κατάλαβα, αλλά δεν θυμάμαι κάτι να με έχει πικράνει ιδιαίτερα» δήλωσε ο Τάσος Τρύφωνος. 

«Η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη παράδοση στα ΜΜΕ αφού είναι μεγαλύτερη αγορά και η Αθήνα είναι και μητροπολιτικό κέντρο. Παρ' όλα αυτά είδαμε ότι στα χρόνια της βαθιάς κρίσης η Κύπρος κατάφερε να δώσει επιλογές και λύσεις σε πολλούς επαγγελματίες του χώρου και να αναδειχτεί σε μια νέα αγορά: αυτή των ελλαδο-κυπριακών παραγωγών που γυρίζονται κατά κόρον στην Κύπρο. Άσχετα με το τι γράφεται κατά καιρούς, εγώ προτιμώ αυτό το φαινόμενο παρά τον κατακλυσμό των τουρκικών σίριαλ στα ελληνικά κανάλια» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπυροπούλου: Τι είπε για το My Style Rocks (video)

Αυτή είναι η παρουσιάστρια της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε την σκηνοθέτιδα (video)


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM