Φωτογραφικό album από το γάμο της Ράντου με Παπακωνσταντίνου (pics)

Στιγμιότυπα από το γάμο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου βγήκαν στη δημοσιότητα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είχε παρελάσει η αφρόκρεμα της τότε εγχώριας showbiz. Ο Σάκης Μπουλάς, ο Γιάννης Μπέζος, αλλά και ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη μικρή τότε Ελεονώρα είναι μερικές από τις ξεχωριστές παρουσίες.

Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου επρόκειτο για το δεύτερο γάμο, καθώς είχε πραγματοποιήσει ακόμη έναν σε ηλικία 24 ετών. Μάλιστα, το είχε αποκαλύψει ο ίδιος  σε παλιότερη συνέντευξη, αναφέροντας:

«Να καταλάβεις έχω κάνει γάμο στα είκοσι τέσσερά μου χρόνια. Φαντάσου μέσα στη ροκίλα και μέσα στην αναγνώριση ήδη τη δική μου, από μικρή έστω μερίδα κοινού, ενώ θα μπορούσα να αποτελώ «μήλον της έριδος» για τις κοπέλες, εγώ πήγα και παντρεύτηκα γιατί είμαι τόσο δεμένος με την οικογένεια και αυτό ήθελα να συνεχίσω. Βέβαια ατυχήσαμε τότε με τη γυναίκα μου, τη Μαρία Λεβίδη. Δεν κάναμε παιδιά και κάποια στιγμή βαρεθήκαμε, χωρίσαμε, πέρασαν χρόνια και να 'μαι τώρα με την Ελένη πανευτυχής και με οικογένεια επί τέλους, έχουμε και τη Νικολέτα μας!».

Το επώνυμο ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994 και έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM