Βαρθακούρης: Ο ομηρικός καβγάς με τη σύζυγό του που ζήτησε να κοπεί από το Globetrotters

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Αντελίνα, παρουσιάζουν με επιτυχία το Globetrotters.

Το ζευγάρι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας δείχνει όχι μόνο τα όμορφα μέρη που επισκέπτονται, αλλά και το πως τα περνάνε οι δυο τους σε κάθε προορισμό.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που ο Χάρης και η Αντελίνα έχουν τσακωθεί και δεν το κάνουν για τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την εκπομπή και αποκάλυψε πως έχει ζητήσει να κοπεί από το μοντάζ ένας ομηρικός καβγάς τους και αυτό γιατί ήταν σίγουρος πως αυτό το στιγμιότυπο θα παίζει για πολύ καιρό.

«Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να κάνει με τα κιλά μας. Όποιος με ξέρει εμένα, ξέρει πως θέατρο δεν παίζω ποτέ. Είμαι ένας χυδαία ειλικρινής άνθρωπος. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τέτοιο χατίρι σε κάποιον. Δε μου ζητήθηκε ποτέ. Θεωρούσα πως οι καβγάδες δεν θα έπαιζαν ποτέ και ήταν άχρηστο υλικό για την εκπομπή. Δεν ήξερα.» είπε και συνέχισε:

«Όταν είδα τον πρώτο καβγά συνειδητοποίησα πως το προφίλ της εκπομπής είναι διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Η επιτυχία της εκπομπής έχει να κάνει με τις επιλογές των ανθρώπων στο μοντάζ. Δε ζητήσαμε τίποτα να κοπεί πάρα μόνο ένα στιγμιότυπο που έγινε στην Αργεντινή και στο φόβο ότι μπορεί να παιχτεί, ζητήσαμε να μην παιχτεί. Μιλάμε για πολύ έντονο καυγά. Εκεί πέρα στο τανγκό, έγινε χαμός. Έγινε χαμός, χαμός. Ο καυγάς κράτησε όλη μέρα» αποκάλυψε στο Πρωινό.