Μπάρμπα κατά Bachelor: «Είναι αμερικανιές του κ@@ου, θα έμπαινα στο στούντιο να τα κάνω λίμπα» (vid)

Καταπέλτης εναντίον του reality «Bachelor» ήταν η Βάνα Μπάρμπα

Η γνωστή ηθοποιός επιτέθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Μίλησα για ένα ριάλιτι, για το Bachelor. Με το κανάλι δεν έχω τίποτα, το αγαπώ πάρα πολύ. Μετά από τόσα χρόνια δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που περιμένουν να πιάσουν δουλειά και να προσέχουν τι λένε. Έχει ρίσκο αυτό, αλλά έχω δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, κάνοντας αρκετά πράγματα, άλλα αξιοπρεπή, άλλα μη αξιοπρεπή, έχω το δικαίωμα να είμαι ο εαυτός μου.

Έχω το δικαίωμα να πω σαν γυναίκα, σαν μητέρα και σαν προσωπικότητα τι με θίγει και τι με ενοχλεί. Με ενοχλεί να βλέπω το πρότυπο ενός συμπαθέστατου παιδιού που παίζει ένα ριάλιτι, το οποίο για μένα δεν τιμά την ελληνική κοινωνία. Εγώ ενοχλούμαι με το κόνσεπτ των 20 γυναικών που πρέπει να υπάρχουν μέσα από ένα φλερτ με ένα αρσενικό. Αυτό σαν γυναίκα σε προσβάλει και σε μειώνει.

Με ενοχλεί η αισθητική, ο τρόπος που μιλάνε, δεν είναι έτσι οι Έλληνες ρε φίλε. Δεν θα πάω να διαμαρτυρηθώ έξω από το σπίτι του Bachelor. Ήθελα να μπω στο στούντιο και να τα κάνω όλα λίμπα και να πω στα κορίτσια “πρέπει να νιώθεις ντροπή γι’ αυτό που κάνεις” και να τους πληρώνουν και γι’ αυτό. Δήθεν μαλλιοτραβιούνται για ένα αρσενικό.

Με συγχωρείς, η μάνα που μεγαλώνει το παιδί μόνη της; Η μάνα που είναι καθαρίστρια; Η άλλη που κάνει αγώνα ζωής να είναι αξιοπρεπής; Όχι ρε φίλε, αυτές είναι αμερικανιές του κ@λου, δεν τις χρειαζόμαστε. Αν δεν μάθουν τα νέα παιδιά να πορεύονται με αξίες, δεν έχει νόημα. Αυτό το στυλάκι μόνο κορμί, μαλλί μακρύ και ο κ@λος τούρλα δεν είναι αξία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM