Ο Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζεται να κατέβει... στις εκλογές

Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης - Οι... ευλογίες του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης πήρε την απόφαση να πολιτευτεί. Επομένως, αναμένεται να τον δούμε υποψήφιο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που παρουσιάζει την εκπομπή του στο κανάλι Epsilon, θα κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής και ήδη ετοίμασε το πολιτικό του γραφείο, στο οποίο αναλαμβάνει ως επικεφαλής επικοινωνίας η Νανά Παλαιτσάκη. Ο παρουσιαστής ανήρτησε και φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο facebook, όπου ποζάρει στο νέο του γραφείο υπογράφοντας... μερικά χαρτιά.

"Έτοιμο το υποψήφιο πολιτικό γραφείο!", έγραψε στην ανάρτησή του.

 

Σημειώνεται πως, πριν από μερικές ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να του δώσει... τις ευλογίες του αλλά... και μία συνέντευξη. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Μένιος ήθελε τις ευλογίες του Ιερώνυμου, καθώς έχει πάρει την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και μία συνέντευξη για την εκπομπή του στο Epsilon.

Η Κατερίνα Καινούριου η πρώτη... ψηφοφόρος

Η δημοσιογράφος του πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου, αφού αναφέρθηκε στο θέμα της υποψηφιότητας του Μένιου Φουρθιώτη, τη ρώτησε γελώντας: Θα τον ψηφίσεις;

Και η η παρουσιάστρια απάντησε: ’’Δεν μπορώ να πω τι θα ψηφίσω, αλλά να σου πω την αλήθεια, αν είναι εκεί που είμαι και εγώ, ναι, να τον ψηφίσω, γιατί όχι, και ανάλογα ποιες θα είναι οι πολιτικές του πεποιθήσεις. Δε ξέρω βέβαια σε τι Κόμμα θα είναι, να δούμε το έργο του’’.

Δείτε το βίντεο:

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM