Ελένη Φουρέιρα: Η ερμηνεύτρια μίλησε για τον Μποτία - Τι δήλωσε για την καταγωγή της

Η ερμηνεύτρια μίλησε για τα παιδικά χρόνια στην Αλβανία

και αναφέρθηκε στον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε η ερμηνεύτρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία, για τον λόγο που έκρυψε την καταγωγή της αλλά και για τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

«Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε, και για τους επόμενους δύο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου, που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με τέσσερα ανήλικα παιδιά», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα για τα χρόνια που έζησε στην Αλβανία εν μέσω εμφυλίου. Όπως δήλωσε η ίδια στη συνέχεια, έκρυψε την καταγωγή της στην αρχή, καθώς φοβόταν να το αποκαλύψει.

Χαρακτηριστικά η ίδια ανέφερε: «Όταν είσαι ένα παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δεν θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη, ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεϊράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από πού είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, τη λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ».

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, η Φουρέιρα δήλωσε πως «δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ, καθώς φοβάμαι τον γάμο». «Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», κατέληξε.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM