Καινούργιου κατά Αλέξη Παππά: «Ποιος νομίζει ότι είναι; Κομπλεξικός, κατίνα»

Δριμεία κριτική εναντίον του παίκτη του Survivor Αλέξη Παππά εξαπέλυσε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, έγινε έξαλλη με τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά που έβαλαν στο στόχαστρο την προσωπική ζωή της Άννας Μαρίας Βέλλη και δε δίστασε να πάρει θέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε γεμάτη εκνευρισμό: «Η Άννα Μαρία, μέσα στο παιχνίδι, δεν μου είναι καθόλου συμπαθής, αλλά μετά από αυτό τη συμπάθησα και ήθελα να πάω να την πάρω μια αγκαλιά. Πόσο κομπλεξικός είναι ο Παππάς… Ή αν δεν είναι το παιδί, αυτό βγάζει, έναν άντρα με πάρα πολλά κόμπλεξ. Απαράδεκτος! Τι ατάκες είναι αυτές που είπε; Και στην Άννα Μαρία και μετά στην Ελευθερία. Άντε ρε από ‘κει. Αν ήμουν εκεί πέρα, ειλικρινά, θα του είχα επιτεθεί λεκτικά.

Ποιος νομίζει ότι είναι ο Παππάς; Με το που θα βγει προτεινόμενος, θα φύγει με τη μία. Πες ότι συμβαίνει κάτι, τι δουλειά έχει η κατίνα να πάει να το πει μπροστά σε όλους και να την κάνει ρεζίλι την κοπέλα; Και να βάλει στο “παιχνίδι” και την Ελευθερία, ότι του την έπεφτε, σιγά ρε γόη! Έξαλλη είμαι».

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM