Ελεονώρα Μελέτη: «Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας "παγιδευμένα" με δηλητήριο μηνύματα»

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια μετά τα μηνύματα που έλαβε 

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη ανήρτησε ένα κείμενο στα social media, λίγο πριν προβληθεί η συνέντευξη του Βασίλη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», ο οποίος μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από θεατρικό παράγοντα.

Η παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτησή της ανέφερε πως έγινε δέκτης κακόβουλων μηνυμάτων, με την ίδια χαρακτηριστικά να δηλώνει: «Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας “παγιδευμένα” με δηλητήριο μηνύματα».

Τι αναφέρεται στην ανάρτησή της

«Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους, γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο, αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα. Δίνω βήμα σε τρανς, γιατί μαθαίνω από εκείνους, ναι, προβάλλω “αυτά τα πρότυπα” γιατί μου αρέσουν περισσότερο από άλλα πρότυπα που βρίσκουν τον χώρο τους και αυτά στην τηλεόραση», ανέφερε.

«Μιλάμε για ανθρώπινα όντα, με ψυχή. Και εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία “σκατά σαν τα μούτρα μου” ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ… Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας “παγιδευμένα” με δηλητήριο μηνύματα.

Δεν θα με αλλάξουν τα λόγια σας, γιατί αυτό που είμαι σήμερα το έχω αποφασίσει συνειδητά, χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δεν θέλω από μένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς εμένα. Καλό ξημέρωμα (γενικά)», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM