House of Fame: Η Κατερίνα Στανίση εισβάλλει στην Ακαδημία με τον... Θεό

Η Κατερίνα Στανίση μιλά στους παίκτες για το τραγούδι

Στην Ακαδημία «House of Fame» εισέβαλε η Κατερίνα Στανίση τραγουδώντας το κομμάτι «Σ' έχω κάνει Θεό» αφήνοντας άφωνους όλους τους παίκτες.

Αυτήν τη βδομάδα μια παίκτρια θα ερμηνεύσει το κομμάτι της Κατερίνας Στανίση και η μεγάλη ερμηνεύτρια, με αφορμή αυτό μετέβη εκεί για να τους μιλήσει για το τραγούδι. Η κ. Στανίση μεταξύ άλλων δήλωσε πως: «Εγώ δεν ήρθα εδώ να σας κάνω τη δασκάλα. Έχετε καθηγητές και δεν χρειάζεστε εμένα. Θέλω να πω όμως, πως άλλο είναι να τραγουδάς στο σπίτι σου και άλλο μπροστά στον κόσμο. Εκεί χρειάζεται ψυχή. Το τραγούδι δεν είναι μόνο νότες, είναι και συναίσθημα».

Η τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της στα παιδιά, όπως τόνισε ξεκίνησε στο χώρο από την ηλικία των 15 ετών στη Γερμανία. «Τότε δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω καριέρα, αλλά μ' άρεσε το τραγούδι και είχα πάθος» τόνισε. Η Κατερίνα Στανίση μετέφερε και στους διαγωνιζόμενους ένα μήνυμα λέγοντας πως δεν θα πρέπει να απογοητεύονται «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή», αποκαλύπτοντας πως όταν ήταν μικρή δούλευε και στη θέση λάντζας.

Στη συνέχεια τα παιδιά που αυτή τη βδομάδα θα ερμηνεύσουν ελληνικά τραγούδια, έκαναν πρόβα παρουσία της μεγάλης ερμηνεύτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM