Μπιμπίλας για Πάνια: Ξέρω τι αντράκι είναι να τους βάλει πόστα...

Ο ηθοποιός εξηγεί μέσα από ανάρτησή του τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα»

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» της Αννίτα Πάνια. Όπως εξηγεί ο ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ, ο λόγος που αποχώρησε ήταν επειδή δεν τηρήθηκε η ώρα που ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα, την στιγμή που ο ίδιος είχε ενημερώσει.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του

«Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι καλεσμένων των εκπομπών δεν θεωρούν ότι είμαστε υπεύθυνα άτομα και δεν σέβονται τον χρόνο μας. Πολλές φορές περιμένουμε υπομονετικά σε skype και μπορεί στο τέλος να μην μας βγάλουν καθόλου... Σήμερα όμως ξεπεράστηκε κάθε όριο. Ένα ταξί με πήρε νωρίτερα μισή ώρα από την προκαθορισμένη από το σπίτι μου για να με πάει πρώτα για τεστ κορονοϊού και να με πάει στο Στούντιο ΆΛΦΑ για να βγω ζωντανά σε εκπομπή… Σημειωτέον έφυγα με την ψυχή στο στόμα από την διαδήλωση για να είμαι εντάξει και στην εκπομπή.

Είχα εξηγήσει ότι 4.15 το πολύ έπρεπε να έχω φύγει από το στούντιο γιατί είχα άλλη δουλειά στις 6. Δυστυχώς 4.30 με ειδοποίησαν ότι με κρατούν για το φιλέτο της εκπομπής μετά τις 5 κι αυτό προς μεγάλη μου έκπληξη αφού είχα ενημερώσει ότι αυτήν την ώρα θα έπρεπε να επέστρεφα προς το σπίτι μου, να πάρω το αμάξι μου κ να προλάβω να πάω Χαϊδάρι που είχα άλλη δουλειά κ να προλάβω να γυρίσω λόγω των περιοριστικών μέτρων. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους των εκπομπών. Έφυγα αγανακτισμένος κ περίμενα άλλο ένα τέταρτο ταξί να με επιστρέψει σπίτι μου...

Είμαι από τους ευγενέστερους ανθρώπους απέναντι σε όλους των εκπομπών αλλά αν δεν διορθωθούν θα πάψω να είμαι. Κώδικα δεοντολογίας δεν έχουν? Όλα αυτά συνέβησαν στο ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ... Δεν έχω τίποτα με την Αννίτα η οποία είναι φίλη από πολύ παλιά αλλά επειδή ξέρω τι αντράκι είναι να τους βάλει πόστα...Δεν συνηθίζω να φεύγω από εκπομπές αλλά δεν αμειβόμαστε για να γεμίζουμε χρόνους. Μήπως ήρθε η ώρα να το ζητήσουμε?» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπιμπίλας για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM