Μαρία Σάκκαρη: Όσα αποκάλυψε στον Χατζηνικολάου για τη σχέση της με τον Τσιτσιπά (video)

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Η τενίστρια, το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Μια είδηση που μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει κανείς από τους δυο.

«Είναι ακριβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά. Kατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άντρα και μια γυναίκα, το θεώρησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάρι. Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά. Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό. Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κερδίσαμε τον Φέντερερ και τον κέρδισε κι εκείνος για πρώτη φορά. Ήταν πριν την Αυστραλία, εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες. Δεν παίζει τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα παίξει κάτι μελλοντικά, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν φύγεις από εδώ πέρα» είπε η Μαρία Σάκκαρη και συνέχισε:

 

«Ο Στέφανος είναι παιδί θαύμα. Αυτό που έχει καταφέρει σε αυτή την ηλικία είναι όχι μόνο αξιοθαύμαστο, είναι κάτι τόσο διαφορετικό που πολλοί λίγοι το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, πόσω μάλλον από την Ελλάδα. Νομίζω ότι και γι’ αυτόν δεν υπάρχει ταβάνι, μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Πιστεύω ότι θα φτάσει στο νούμερο 1 κάποια στιγμή κι έχει όλα τα προσόντα. Τσαντίζομαι πάρα πολύ με ανθρώπους, οι οποίοι, όταν χάνει ένα ματς ή δύο, που είναι ανθρώπινο, αμέσως λένε “ήταν φωτοβολίδα, ήταν εκτόξευση” νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο να χαρακτηρίζεται έτσι. Είμαστε από τα καλύτερα ζευγάρια στο χώρο του τένις σήμερα γιατί ταιριάζει το παιχνίδι μας. Του χρόνου θα παίξουμε μαζί, διπλό μεικτό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν όλα πάνε καλά, και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και χημεία μέσα στο γήπεδο».

Δείτε όλα όσα είπε στο video παρακάτω: