«8 λέξεις»: Ο Οδυσσέας έρχεται σε ρήξη με τη Ναυσικά

Σαρωτικές εξελίξεις στις «8 λέξεις» - Ο Οδυσσέας δείχνει τη δυσαρέσκεια του στη μητέρα του, Ναυσικά 

Ο Οδυσσέας φαίνεται πως δεν βλέπει με καλό μάτι τη σχέση που έχει η μητέρα του Ναυσικά με τον Δημοσθένη στις «8 Λέξεις», γεγονός που το καθιστά σαφές. Αυτή η αντιπάθεια προκύπτει από την μεγάλη αγάπη που έχει για τον πατέρα του, Μάρκο.

Οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά με την περιπέτεια της υγείας του Οδυσσέα, με αποτέλεσμα να θέλει να δει μαζί τους γονείς του.

Ωστόσο, αυτό δεν βρίσκει σύμφωνη τη Ναυσικά, η οποία δεν έχει περάσει καλά στο πλευρό του Μάρκου. Έτσι, θυμώνει με τον γιο της, καθώς βλέπει πως δεν συμμερίζεται την επιλογή της.

Το κλίμα μεταξύ τους θα γίνει ιδιαίτερα βαρύ, καθώς θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση και θα καταλήξουν να μη μιλάνε ο ένας στον άλλο. Ο Οδυσσέας μιλάει με τη Νόνα, η οποία τον συμβουλεύει να τα ξαναβρεί με τη μητέρα του. Του λέει πως η Ναυσικά είναι μεγάλη γυναίκα και μπορεί να ορίζει την προσωπική της ζωή μόνη της.

Ναυσικά Οδυσσέας 8 λέξεις

Η Νόνα μεταφέρει στη Ναυσικά τη συζήτηση που είχε με τον Οδυσσέα και εκείνη με τη σειρά της τον παίρνει τηλέφωνο για να τα βρουν. Ο Οδυσσέας θα υποχωρήσει, αλλά θα συνεχίσει να μην συμπαθεί τον Δημοσθένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM