Κατερίνα Παπουτσάκη: Αρρώστησα πολύ όταν πήρα τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Όσα δήλωσε η ηθοποιός για τις καταγγελίες 

Η λαμπερή ηθοποιός και κριτής στο YFSF, Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε χθες συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου και μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά «Έχω ένα μυστικό» που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μάλιστα η ίδια στάθηκε και στις καταγγελίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από το χώρο του θεάματος.

«Το καλοκαίρι αυτό δεν θα το ξεχάσω. Έφταιξαν πολλά που δεν πήγε καλά. Νομίζω, όμως, ότι οποιαδήποτε ήταν στη θέση μου δεν θα περνούσε καλά. Άλλος ένας παράγοντας ήταν ότι ίσως ήταν πολύ νωρίς για να γίνει η σειρά» δήλωσε η ηθοποιός σχετικά με τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που υποδύθηκε στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» την περίοδο 2008-9. «Αρρώστησα πολύ τότε, ζορίστηκα» πρόσθεσε.

«Επιχείρησαν να με παρενοχλήσουν δύο φορές σε κάστινγκ»

Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει από ανθρώπους του θεάτρου για συναδέλφους τους, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε μια δική της ιστορία. «Μου έχει συμβεί καμιά δυο φορές κι ευτυχώς δεν έχει μείνει μέσα μου γιατί δεν προχώρησε σε σημείο που να είναι παρεμβατικό, αλλά θα μπορούσε. Θα μπορούσε να ήμουν πιο άτυχη, η στιγμή να ήταν πιο άσχημη κι ο άλλος πιο αδίστακτος. Θα μπορούσαν να έχουν υπάρξει πολλές κακές εκδοχές αυτών των στιγμών. Αυτό συνέβη στην αρχή της καριέρας μου, αλλά μετά ήρθε και γρήγορα η αναγνωρισιμότητα και σταμάτησε αυτό να υπάρχει. Ωστόσο, πριν μου είχε συμβεί δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM