«Σιωπηλός δρόμος»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς

Η νέα σειρά του Mega, «Σιωπηλός δρόμος», φαίνεται πολλά υποσχόμενη - Γνωρίστε τους βασικούς χαρακτήρες 

Το συγγραφικό δίδυμο Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη αποφάσισε να δημιουργήσει για το Mega τη δραματική σειρά «Σιωπηλός δρόμος», με δυνατούς χαρακτήρες και πλοκή μυστηρίου.

Η εξαφάνιση ενός σχολικού λεωφορείου με μαθητές δημοτικού φαίνεται πως θα είναι η αρχή του τέλους για πολλούς ήρωες.

Ποιοι είναι οι βασικοί χαρακτήρες;Θάλεια Καρούζου (Πηνελόπη Τσιλίκα)

Το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, όμορφη, εύστροφη, ευθεία και ασυμβίβαστη. Όταν άθελά της θα εμπλακεί στη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς, η Θάλεια θα μπει στο στόχαστρο όλων και θα δώσει τη μάχη της ζωής της. Στόχος της είναι να γυρίσουν τα παιδιά σώα και αβλαβή. Θα τα καταφέρει;

Νάσος Οικονομίδης (Δημήτρης Λάλος)

Αστυνόμος Α΄ στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και επικεφαλής ερευνών. Έμπειρος, ικανός και έξυπνος. Αντιμέτωπος με την πιο σημαντική πρόκληση της καριέρας του, αντιμέτωπος με τον χρόνο και τα ίδια του τα συναισθήματα, θα κινήσει γη και ουρανό για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Διατηρεί την ψυχραιμία του, παρόλο που η αγωνία του έχει φτάσει στα ύψη από την εξέλιξη των γεγονότων.

Δημήτρης Λάλος Σιωπηλός Δρόμος

Αθηνά Καρούζου (Ανθή Ευστρατιάδου)

Η μεγάλη αδελφή της Θάλειας και αγαπημένη κόρη του μπαμπά. Είναι σύζυγος του Βασίλη και μητέρα της Αριστέας. Πειθαρχημένη και μεθοδική. Ο αγγελικά πλασμένος κόσμος της θα καταρρεύσει και εκείνη θα κληθεί να δει την αλήθεια κατάματα. Αλήθειες έρχονται στο φως, με την ίδια να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Στο πλευρό της βρίσκεται η αγαπημένη της αδελφή.

ανθή ευστρατιάδου σιωπηλός δρόμος

Βασίλης Τότσης (Χρήστος Λούλης)

Σύζυγος της Αθηνάς και θετός πατέρας της κόρης της, Αριστέας. Γοητευτικός, χαμηλών τόνων και στοργικός. Ξεκίνησε από τα χαμηλά ως απλός εργάτης και έφτασε ψηλά χάρη στην ευφυΐα και την επιμονή του. Από τους χαρακτήρες στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος» που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στον γάμο του. Θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις νέες και δύσκολες συνθήκες;

Χρήστος Λούλης

Σπύρος Καρούζος (Αντώνης Καφετζόπουλος)

Πατέρας της Θάλειας, της Αθηνάς και του Ορφέα, παντρεμένος με την Ιουλία, είναι ο απόλυτος αρχηγός της οικογένειας. Επιτυχημένος επιχειρηματίας, είναι ο ιδιοκτήτης ενός λατομείου. Απαιτητικός και σκληρός, καταφέρνει πάντα να τα έχει όλα υπό τον έλεγχό του. Ένας από τους χαρακτήρες στη σειρά με ισχυρή προσωπικότητα, θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να δει την οικογένειά του καλά.

Αντώνης Καφετζόπουλος Σιωπηλός δρόμος

Ιουλία Ξένου (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου)

Η δεύτερη σύζυγος του Σπύρου και μητέρα του Ορφέα. Καθηγήτρια μουσικής, όμορφη, ευαίσθητη και τρυφερή. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, αφοσιωμένη σύζυγος, προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη, με κάθε κόστος. Η Ιουλία είναι η ήρεμη δύναμη της σειράς, επιχειρεί να διατηρήσει τις ισορροπίες, ακόμα και αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου Σιωπηλός Δρόμος

Μαντώ Καρούζου (Βίκυ Παπαδοπούλου)

Σύζυγος του Νικήτα και ανιψιά του Σπύρου. Η μητέρα του Άλκη, η εκρηκτική Μαντώ, δουλεύει στο πλευρό του συζύγου της στον δήμο ως υπεύθυνη πολιτισμού. Φαινομενικά, δείχνει να τα έχει όλα. Η κρίση στην οικογένεια θα την κάνει να αναθεωρήσει όλα όσα θεωρούσε πραγματικά δικά της. Η Μαντώ είναι από τους χαρακτήρες στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος» που θα καταλάβει στο τέλος πως τίποτα δεν είναι όπως το φανταζόταν.

Βίκυ Παπαδοπούλου σιωπηλός δρόμος

Νικήτας Γκέκας (Γιάννος Περλέγκας)

Δήμαρχος της περιοχής και πρώην υπάλληλος του Σπύρου. Παντρεμένος με τη Μαντώ, πατέρας του Άλκη. Είναι ένας δυναμικός, αυθόρμητος και έντονος χαρακτήρας που απολαμβάνει την προβολή και την αναγνώριση που του προσφέρει το αξίωμά του. Θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο γιος του, ενώ δεν θα διστάσει να ξεκινήσει και ο ίδιος τις έρευνες στο πλευρό της Αστυνομίας.

Γιάννος Περλέγκας Σιωπηλός δρόμος

Βιολέτα Φωτοπούλου (Μυρτώ Αλικάκη)

Ιδιοκτήτρια του σχολείου. Χήρα και μητέρα της 17χρονης Δανάης. Καλλιεργημένη και πολυάσχολη γυναίκα, έχει αφιερωθεί στη δουλειά της. Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στους γονείς των παιδιών. Η φήμη του σχολείου της γκρεμίζεται μέσα σε μια στιγμή. Από τους χαρακτήρες στη σειρά που θα πρέπει να κρατήσει την ψυχραιμία της ως το τέλος.

Μυρτώ Αλικάκη Σιωπηλός δρόμος

Mιχάλης Τοπάλης (Νικόλας Παπαγιάννης)

Ο χαμηλών τόνων, εσωστρεφής πρώην σύντροφος της Θάλειας. Είναι υπάλληλος σε ένα βενζινάδικο της περιοχής και έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα της μητέρας του. Η επανεμφάνισή του στη ζωή της Θάλειας θα εγείρει ερωτήματα. Γιατί επιστρέφει και ποια η σχέση του με την πρωταγωνίστρια; Ποιο ρόλο θα παίξει στην υπόθεση της εξαφάνισης;

Νικόλας Παπαγιάννης Σιωπηλός δρόμος

Ελπίδα Γιάνναρη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη)

Έξυπνη, μορφωμένη και γενναία. Η Ελπίδα, συνοδός του μοιραίου σχολικού, θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο το θάρρος και την ψυχραιμία που διαθέτει για να προστατέψει τα παιδιά. Προσπαθεί να μην την κυριεύσει ο φόβος, προφυλάσσοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Σαν φύλακας άγγελος, στέκεται στο πλευρό τους, μέχρι να βρεθεί μια άμεση λύση.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Σιωπηλός δρόμος

Δείτε το trailer της σειράς:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM