«8 Λέξεις»: Η Μάγδα πιάνει επ' αυτοφώρω τον Αιμίλιο με την Ελισάβετ

Όλα ανατρέπονται στις «8 Λέξεις» - Η Μάγδα βλέπει τον Αιμίλιο με την Ελισάβετ σε τρυφερές στιγμές και ανακαλύπτει τον παράνομο δεσμό τους

Η Ελισάβετ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Αιμίλιο στις «8 Λέξεις» και έτσι κάνει στην άκρη την αξιοπρέπεια της, προκειμένου να είναι μαζί του, καθώς γνωρίζει πως είναι παντρεμένος με την Μάγδα, η οποία είναι και έγκυος στο παιδί του.

Ο Αιμίλιος της ανακοινώνει πως αν είναι να συνεχίσουν την παράνομη σχέση τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην το καταλάβει κανείς. Η Ελισάβετ το δέχεται, καθώς είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Η ίδια ανακοινώνει την επανασύνδεση της με τον Αιμίλιο στην Ηλιάνα, η οποία της λέει να προσέχει για να μην πληγωθεί.

Θεοχάρης Ιωαννίδης 8 λέξεις

Η Μάγδα ζητά από τον Αιμίλιο να χωρίσουν

Ωστόσο, τίποτα δεν θα πάει βάσει του σχεδίου τους, καθώς η Μάγδα θα τους κάνει τσακωτούς στο γραφείο. Οι δυο τους ξεχνάνε την πόρτα του γραφείου ξεκλείδωτη, με αποτέλεσμα να μπει η Μάγδα και να τους πιάσει στο πράσα. Όπως είναι αναμενόμενο, η Μάγδα ξεσπάσει σε κλάματα, καθώς νιώθει προδομένη.

Μάγδα Αιμίλιος 8 λέξεις

Γυρνώντας στο σπίτι, η Μάγδα ζητά από τον Αιμίλιο να χωρίσουν. Ωστόσο, ο Αιμίλιος μετανιωμένος την παρακαλά να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM