Τα «Φιλαράκια» ξεκινάνε γυρίσματα – Το πρώτο τρέιλερ

Η κωμική σειρά, «Τα Φιλαράκια», επιστρέφει και ξεκινά γυρίσματα – Το πρώτο τρέιλερ για το comeback  της θρυλικής σειράς που άφησε εποχή

Για πρώτη φορά μετά το 2004 όλα τα «Φιλαράκια» θα εμφανιστούν το ίδιο επεισόδιο, για το πολυαναμενόμενο reunion της εμβληματικής κωμικής σειράς.

Η Τζένιφερ Άνιστον, ο Μάθιου Πέρι, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ματ ΛεΜπλανκ,  η Λίζα Κούντροου και ο Ντέιβιντ Σουίμερ θα βρεθούν ξανά όλοι μαζί πίσω στη μικρή οθόνη, προκειμένου να τους απολαύσουμε σε νέες, πιο ώριμες... περιπέτειες.

Πιο συγκεκριμένα, όλα είναι σχεδόν έτοιμα και γι' αυτό το HBO Max αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ, ώστε να πάρουμε μια γεύση για τα όσα έρχονται. Βέβαια, το βέβαιο είναι ένα... πως όλο αυτό εντείνει την αναμονή για τη πολυπόθητη αυτή συνάντηση.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό, ο Ντέιβιντ Σουίμερ (ο αγαπημένος «Ουνάγκι» Ρος) είχε αποκαλύψει πως τα γυρίσματα πρόκειται να λάβουν χώρα στο Λος Άντζελες. Ειδικότερα, είχε πει: «Επιτέλους βρέθηκε ένας τρόπος για να μπορέσουμε να κάνουμε γυρίσματα με ασφάλεια. Μάλιστα, προστέθηκαν κι αρκετές εξωτερικές σκηνές για αυτόν ακριβώς το λόγο, το πρωτόκολλο δεν επέτρεπε να είμαστε συνεχώς στο στούντιο...»

Επίσης, είχε αποκαλύψει πως ένας γνωστός κωμικός θα είναι ο οικοδεσπότης αυτού του reunion, χωρίς ωστόσο, να προδώσει καμία άλλη λεπτομέρεια. Ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά: «Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι η Έλεν (ΝτεΤζένερις). Δεν είναι κι ο Μπίλι Κρίσταλ. Αλλά μέχρι εκεί».

Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με τα όσα είχε πει και η Λίζα Κούντροου (η ιδιαίτερη Φίμπι): «Το reunion δεν είναι reboot, ούτε ένα ειδικό επεισόδιο της σειράς. Είναι περισσότερο ότι όλοι μας θα βρεθούμε ξανά μαζί μετά το 2004, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM