Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν θα με φλέρταρε ποτέ ο Αλέξης Παππάς»

Άννα Μαρία Βέλλη
(Πηγή: Instagram)

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η πρώην παίκτρια του «Survivor», δεν «μάσησε» τα λόγια της ούτε αυτή τη φορά και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στα όσα βίωσε κατά την διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης, κάνοντας ειδική αναφορά και στον πρώην συμπαίχτη της, Αλέξη Παππά.

«Με τον σύντροφό μου είναι όλα καλά»

Αρχικά, η Amiyiami αποσαφήνισε πως με τον σύντροφό της είναι όλα καλά παρά τα όσα γράφτηκαν για «σύννεφα» στη σχέση τους λόγω της στενής της φιλίας με τον Νίκο Μπάρτζη. Ωστόσο, αποκάλυψε πως όλο αυτός ο ντόρος που έγινε, στεναχώρησε και τους δύο. Ειδικότερα, είπε: «Με τον σύντροφό μου είναι όλα καλά. Με στενοχώρησε ότι ζορίστηκαν οι άνθρωποι μου γιατί ήρθε πάνω τους ένα κύμα αναληθές και έπρεπε να διαχειριστούν καταστάσεις που εγώ δεν μπορούσα να είμαι εκεί».

Άννα Μαρία Βέλλη, Τζέιμς και Νίκος
(Πηγή: Instagram)

«Δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον Αλέξη Παππά, υπογράμμισε πως δεν παίρνει πίσω τίποτα από όσα του έχει προσάψει, όπως για παράδειγμα τον χαρακτηρισμό «μισογύνης». Και δήλωσε μάλιστα, πως λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός πως του Αλέξη Παππά δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, σίγουρα δεν είναι από εκείνες που θα φλέρταρε. Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε: «Δεν θα με φλέρταρε ο Αλέξης Παππάς, δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα